ECCO: noua colectie Primavara-Vara 2012

Daca pana acum natura scandinava era principala sursa de inspiratie a designerilor ECCO, in aceasta primavara ECCO revine cu o colectie curajoasa, plina de culoare. Modele indraznete de sandale cu platforma inalta, balerini comozi sau pantofi office,  toate se regasesc in colectia ECCO Primavara-Vara 2012, impletind perfect note clasice cu accente moderne ale designului scandinav. Complex  este cuvantul care descrie cel mai bine noua colectie ECCO, care satisface gusturi si varste diverse. Asteptati-va la contraste, tehnologii inovatoare de manufacturare si o calitate ireprosabila a materialelor.

Materialele folosite pentru colectia din acest sezon sunt si ele variate: de la piele de iac la piele de camila si piele intoarsa, toate se preteaza designului scandinav care a capatat mai mult curaj ca oricand in acest sezon. Designerii ECCO au imbinat vechiul cu noul si au alaturat culori calde, naturale, unor tonuri de portocaliu, rosu si galben, intr-un mix surprinzator. 
Colectia ECCO Primavara-Vara 2012 grupeaza trei linii principale, cu nume sugestive. Transition si Modern Romance ne duc cu gandul la trecut si cuprind modele mai cuminti, insa foarte trendy. Culorile liniei Transition sunt inspirate din natura, iar formele sunt curbate, organice. Modern Romance pastreaza liniile romantice atat de indragite de designerii ECCO, care au acordat o atentie deosebita in acest sezon pantofilor feminini. Future Contrast aduce colectiei culori puternice si modele de pantofi casual, perfecte pentru femei cu un stil de viata activ.
Lots of love, 
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.