Fashion inspiration: Maleficent by Disney

Nu cred ca v-am mai spus pana acum, dar eu astept cu sufletul la gura filmul Maleficent de cand au anuntat trailerul. Nu stiu ce ma fascineaza mai mult – povestea, Angelina Jolie sau modul in care a fost filmat totul. Cred ca pe langa toate acestea, cel mai mult mi-e gandul la idei de outfit-uri inspirate de personajele din film sau chiar si idei de make-up.

In timp ce Angelina Jolie a batut palma cu Stella McCartney pentru a crea o colectie capsula pentru copii, ce are la baza aceasta animatie, eu ma tot gandesc cum ar arata in zilele noastre misterioasa Maleficent sau tanara Aurora.

Si cineva cred ca mi-a citit gandurile, deoarece zilele trecute am primit lookbook-ul filmului Maleficent pentru inspiratie. Gothic Glamour, Flight of Fantasy sau Nature Untamed sunt doar cateva din tematicile fashion pe care vi le voi prezenta si voua in imaginile de mai jos. Recomand sa dati Ctrl + click pe fiecare in parte, pentru a le vedea mai bine.

Cat despre machiaj, am inteles ca si MAC ne pregateste o colaborare interesanta cu viitorul si deja faimosul film Maleficent by Disney, asa ca de abia astept ca noua colectie sa apara si la noi in magazine. Pana atunci, va las cu propunerile din lookbook.

Care este look-ul vostru preferat din cele de mai sus?

Sunteti si voi nerabdatoare sa apara filmul?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.