Ghici cine se marita in curand?

Ha! In nici un caz eu… 🙂 V-am cam speriat un pic, dar nu, nu sunt eu cea care se marita. Eu doar as vrea sa va vorbesc un pic de inele de logodna. De ce? Pentru ca sunt cam singurele inele care imi atrag atentia cand ma plimb printre magazinele de bijuterii. Probabil si din cauza pietrelor semipretioase si pretioase care sclipesc la orice raza de lumina. In fine, cert e ca imi place mult sa stau si sa ma uit la ele in vitrina.

Astfel, am stat ceva timp pe site-ul SilverZone.ro, cand l-am gasit. Printre multimea de bijuterii de argint simple sau placate cu aur pe care le au, am gasit si cateva modele superbe de inele de logodna.

Primul care mi-a atras atentia a fost acest mic inel de logodna din argint placat cu aur roz cu piatra. Imi plac in general inele micute si finute. Iar acesta e perfect, tinand cont ca nu ma incanta bijuteriile din aur galben.


Acest inel cu model de inima din argint cu aspect de aur alb mi se pare iarasi dragut. Da, sunt o fana a inimioarelor. 🙂


Si cel din urma, un inel cu imitatii de diamante din inox placat cu aur de 18 carate. Desi nu ma pasioneaza inelele din aur, acesta are un aspect deosebit; nu stiu de ce, dar mi se pare ca seamana cu o mica libelula sau imi da ideea de aripi.


Voua ce modele v-au atras atentia?Lots of love, 
Aleka Sarah.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Ghici cine se marita in curand?

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.