#HighOnHeels: A treia zi #petoc

Astazi a fost o zi lunga si obositoare. Am fost extrem de ocupata si am alergat de colo-colo, la diverse intalniri, motiv pentru care nici macar n-am apucat sa fac o poza #petoc, ca sa va arat de dimineata ce pantofi am avut azi in picioare. Spre norocul meu insa, si acestia au fost foarte comozi, nu m-au batut deloc si nici nu m-au durut talpile la finalul zilei.

 

High on heels - day 3 (before)

 

Este vorba de pantofii de la Compeed, despre care v-am mai povestit si pe care i-am purtat si pentru “Tinuta saptamanii” mai demult. I-am creat pe site-ul www.pentrucapantofi.ro si cred ca sunt cei mai dulci pantofi pe care ii detin. In nuante de roz si verde, zici ca au fost facuti din niste macarons. Pe langa calapodul foarte bun, confortul este dat si de pernitele dinauntrul pantofului.

 

Mai mult, inainte de ii purta, mi-am ingrijit talpile cu o crema hidratanta si reparatoare pentru picioare de la Ivatherm. Acestia recomanda aplicarea ei zilnica pe toata laba piciorului, insistand asupra zonelor cu probleme, dar eu o folosesc o data la cateva zile, cand imi simt picioarele foarte obosite, si mi se pare ca are si un efect de calmare.

 

High on heels - day 3 (after)

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

 

P.S.: Cu acest articol particip la concursul organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Nationale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu consta in 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. De asemenea, tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le ofera clientilor reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore.

5 Comentarii

Spune-ti parerea

5 thoughts on “#HighOnHeels: A treia zi #petoc

  1. Mihaela Grigoras

    Culorile pantofilor sunt pastelate si pozitive. Esti curajoasa ! Si eu am alergat azi la job, dar nu pe tocuri (inca 😀 ) Astept sa vad celelalte perechi .

    Reply
  2. Pingback: Sunshine Sarah | #HighOnHeels: A patra zi #petoc

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.