Lee Cooper AW 2012/2013

Lee Cooper, una din cele mai vechi companii de jeans din Europa, va lansa in septembrie noua colectie de toamna-iarna, o colectie ce se vrea a fi simpla, practica, dar marcata de creativitate. Cand am ajuns zilele trecute in showroom-ul brandului nu am putut sa nu observ iarasi tendinta aceea masculina care domina in general linia Lee Cooper. Lucru care nu ma deranjeaza de fapt, tinand cont ca la asta ma si asteptam de la ei: o colectie casual, colorata si dinamica. Perfecta pentru un spirit tanar!

Culorile predominante sunt bleumarin, bej si camel, nuante de gri, bordo, mov si mustar, imbinate in combinatii de carouri sau dungi, imprimeuri florale sau etnice. Ca de obicei, mi-au placut mult camasile barbatesti, gecile tip biker, cardiganele impecabile si caciulile haioase. Si, desigur, orice care avea imprimeu cu steagul UK.


Sezonul ce urmeaza voi ajunge cu siguranta intr-un magazin Lee Cooper pentru simplul fapt ca sunt dependenta de jeans si, pe deasupra, sunt o mare fana a stilului britanic. Ce ar merge pe o vreme ploioasa si racoroasa, daca nu o tinuta comfy, but cool?


Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Lee Cooper AW 2012/2013

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.