Luisa Spagnoli – eleganta in stil italian

In cazul in care nu ati aflat inca, va anunt ca s-a deschis un nou magazin in Baneasa Shopping City. Este vorba de Luisa Spagnoli, celebrul brand italian de moda de lux ce a facut furori de-a lungul timpului, fiind foarte popular printre vedete precum Catherine – ducesa de Cambridge, Elizabeth Hurley si Sophia Loren.

 

Am avut ocazia sa admir zilele trecute colectia pentru toamna-iarna 2013 si sa descopar cum Luisa Spagnoli redefineste unele piese clasice, transformandu-le in piese moderne si foarte chic. Iar materialele pretioase si modele feminine aduc in prim plan adevaratul stil italian.

 

 

O alta informatie interesanta este faptul ca Luisa Spagnoli a fost prima persoana care a descoperit firul de angora provenit de la iepuri. Obtinand acest pretios material prin pieptanarea iepurilor, ea s-a decis sa-l introduca in tricotajele sale, realizand tot felul de minunatii pufoase.

 

Ce imi place cel mai mult la aceasta colectie este culoarea. Mai exact, ma incanta faptul ca nu vad numai culori inchise, tipice anotimpului rece. De la ocru, oranj si aramiu, pana la rosu rose, albastru regal si verde smarald, toate sunt minunate si numai bune de purtat toamna aceasta!

 

 

 

 

Puteti vedea intreaga colectie pe site-ul oficial, dar eu va recomand sa mergeti direct in magazin pentru a descoperi superbele materiale. Acesta se afla in Baneasa Shopping City la etajul 1, via-a-vis de Grand Cinema Digiplex.

 
 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.