My Daily Look goes offline!

Fashionistele din toată țara se întâlnesc la București! 

Iubitorii de modă iau cu asalt Bucureștiul! Mai multe bloggerițe și pasionați de modă din toată țara și-au dat întâlnire într-un show-room chic din București, pentru a se cunoaște mai bine și pentru a dezbate noile tendințe și colecții ale sezonului. 
Aceștia s-au întâlnit pentru prima oară în mediul online, pe My Daily Look, un grup de Facebook care a luat ființă în 17 februarie 2011. În doar câteva luni, grupul a ajuns să numere peste 500 de mebri activi, care își împărtășesc zilnic ținutele. 
“Ideea mea a fost să creez un spațiu unde toți iubitorii de modă să se poată exprima, unde să își posteze ținutele, să se sfătuiască și, mai ales, să se simtă bine. Așa a apărut My Daily Look, un grup de care eu sunt foarte mândră, cu sute de iubitori de modă și persoane care au devenit deja fashion-icons. Mă bucur nespus să văd zilnic ținutele fetelor, care sunt din ce în ce mai reușite și mai frumoase, dar și inițiativa băieților de a se alătura grupului și de a posta în cadrul lui”, Raluca Mureșan.
My Daily Look a crescut în doar câteva luni și a ajuns să numere peste 1.000 de postări. Fiecare dintre membri își postează zilnic ținutele, articole de modă, evenimente. S-a creat un grup puternic, s-au legat prietenii, iar pentru mulți dintre membri, acesta a devenit un adevărat consilier de imagine. 
“Mă bucur mult că My Daily Look trece și în off-line. După câteva luni de prietenie on-line, toată lumea e curioasă să se întâlnească și face-to-face. Ne așteptăm la o prezență destul de ridicată. Sunt foarte mulți care au confirmat prezența, iar noi îi așteptăm cu multe surprize și cadouri frumoase”, Raluca Mureșan.
Prima întâlnire oficială va avea loc azi, 6 septembrie, orele 19:00, la Tienda Fashion din Calea Victoriei nr 136, București. Data a fost aleasă special pentru ca invitații să discute despre noile tendințe și colecții ale sezonului. Vă așteptăm cu drag și cu bunătăți! ^.^

Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.