O altfel de vacanta, cu Pandora!

Pe la inceputul lunii va prezentam pe blog noua colectie Pandora pentru vara acestui an, colorata si plina de viata, numai buna de luat in vacanta. Ei bine, eu nu cred ca voi pleca in concediu prea curand, dar asta nu inseamna ca nu ma pot bucura de vara si in Bucuresti.

 

In special cand port la mana o noua bratara Pandora, accesorizata cu cel mai simpatic talisman din noua colectie: Ananasul Stralucitor. Pe langa faptul ca ananasul este unul din fructele mele preferate, acest talisman mi-a luat ochii de cand l-am vazut prima oara, prin luna mai, cand eram in Praga. Am asteptat apoi cumintica sa apara si la noi, pentru ca trebuia sa fie al meu!

 

 

 

 

Trebuie doar sa ma uit la el si sunt transpusa imediat pe o insula tropicala, unde simt cum briza marii imi mangaie fata si parul, iar soarele ma imbratiseaza cu dor. Daca eu nu plec in vacanta, aceasta vine la mine!

 

Din argint, cu zirconiu cubic transparent, arata intr-un mare fel pe bratara Moments portocalie, cu mai multe snururi, tot de la Pandora. Ambele fac parte din colectia de vara 2014, talismanul avand pretul de 199 de lei, iar bratara fiind 149 de lei. Puteti vedea toate talismanele noi pe www.pandora.net.

 

Care e talismanul vostru preferat din noua colectie?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “O altfel de vacanta, cu Pandora!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.