O.C. 2009 – part 2

A mai trecut o zi. A trecut si interviul nostru de la preselectia OC2009. Noi insa nu l-am trecut, deci nu am intrat in finala. Si totusi chiar nu sunt suparata sau trista, ci pur si simplu mandra de echipa din care fac parte. E drept, puteam mai bine, puteam mai mult. Dar cine zice ca nu putem fi mai buni (mai pregatiti) la anul?
Chiar mi s-a parut faina experienta de azi. Trebuia sa dam dovada de sinergie, strategie si creativitate. Ah, si punctualitate… Notiune pe care board-ul 3 nu o stie. Glumesc, normal, faza e ca noi am venit mai devreme la interviu cu vreo ora, dupa care sa fim anuntati ca o persoana din board-ul nostru a avut un accident cu masina si va intarzia un pic, vreo 2 ore. Buuun… normal ca am intrat la interviu destul de tarziu… nemancati, cu stomacul plin de limonada. Don’t ask!
Deci, parerea mea e ca am dat dovada de toate cele mentionate mai sus. Probabil nu la fel de mult ca restul echipelor (50 la numar daca nu ma insel).
Cum ziceam, daca si coechipierii mei actuali vor dori la anul sa mai participam, sunt sigura ca vom fi mult mai pregatiti. Pentru asta o sa-i si mentionez: Armina, Fabian si cele 2 Irine… You’re the best!
Cum ziceam intr-un articol trecut: we’re the best, but we’re too busy to admit it!
Acum… sa vedem daca blogul nostru va castiga ceva in cadrul concursului de blog-uri OC2009.
Si ne vedem la Conferintele de la OC2009!
banner_OC_220x157_alb

Keep in touch!

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.