O.C. 2009


So… Sa incepem cu inceputul. Sunt anul I la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice (S.N.S.P.A.) si de cand am inceput cursurile s-a tot facut valva mare despre un maaare concurs, si anume Olimpiadele Comunicarii. Nu stiam la inceput despre ce e vorba, dar pe parcurs m-am interesat si am zis “Super tare!”.
Mda… super tare… dar din pacate nu prea “m-am bagat in seama” cu lumea ca sa imi gasesc echipa. Si totusi s-a intamplat ca unor colegi/amici de-ai mei sa le lipseasca o a 5-a persoana in echipa lor si m-au intrebat daca as vrea eu sa ocup acel loc. Iarasi, super tare! Asa noroc mai rar, etc. etc. etc. Ne-am intalnit, am vorbit de concurs, de cerinte, de ideile noastre… Din cate am observat am fost destul de utila/creativa. Buuun.
Acum vine beleaua. Blogul! Pam-pam! In cadrul O.C. este si un concurs cu blog-urile echipelor participante. Deci blogul nostru trebuie sa fie up to date si nu prea este deoarece *tanana-na!* a venit Pastele si aproape toti membrii echipei probabil au reuniule lor de familie, altii stau prin spitale, altii dorm mai mult, altii se duc Pe Motoare la o bere-2-3… (Ce n-as fi dat sa fiu acum Pe Motoare…)
Anyway, pana una alta, unii din noi (inscrisi in concurs) promovam Olimpiadele Comunicarii 2009 pe Twitter. De ce? Asa degeaba… pentru ca ne-a tot facut observatie Zeul Ionut :P.
Ah, nu am zis concluzia la faza cu blogul… Well, noi (echipa din care fac parte) suntem deja descalificati la concursul de blog-uri (?!). N-am ajuns nici macar pana la jumatatea concursului. In fine, nu conteaza. Adica ce conteaza regulamentul lor de fapt?!
Din regulamentul lor drag si scump: “O conditie obligatorie este ca blogul sa fi fost activ pe perioada desfasurarii editiei curente a Olimpiadelor si sa aiba minim 3 articole in perioada dintre Inceputul Inscrierilor si Festivitatea de Premiere. De asemenea, articolele care pot fi inscrise in concurs trebuie sa fie doar din aceasta perioada.”
Deci de-acum pana la jumatatea lui mai noi trebuia sa avem minim trei posturi pe blog. Nu pana pe data de 17 aprilie! Dar, iarasi, ce conteaza regulamentul? E doar de forma probabil… sa se simta organizatorii importanti.
Sper la preselectii sa ne mearga mai bine, deoarece sincer cred ca ne descurcam foarte bine ca echipa (si am avut destule experiente esuate cu diverse echipe!).
What the heck! We definetely rull! We’re just too fucking busy to admit it! 🙂
Our blog -> The Mezz Blog .

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.