O iarna fierbinte cu Jolidon

Astazi vreau sa va vorbesc putin despre un brand drag mie, si anume Jolidon. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am fost dintotdeauna pasionata de lenjeria intima si nu am avut nevoie niciodata de un motiv aparte pentru a-mi cumpara ceva frumos in acest sens. Totusi, in luna decembrie am optat mereu pentru ceva mai deosebit, fie ca eram, fie ca nu intr-o relatie. Pur si simplu imi place sa imi ofer mie un cadou, ca doar am fost o fata cuminte tot anul. 🙂

Si uite asa a venit luna cu pricina si sunt pregatita de o noua achizitie, motiv pentru care am ajuns din nou pe site-ul Jolidon. Nu exista sezon in care sa nu gasesc ceva interesant in colectiile Jolidon Fashion sau Jolidon Clandestine. Sa nu mai vorbesc de gama Prelude, care mi se pare cea mai eleganta. Sub-brandul Clandestine mi pare, in schimb, cel mai potrivit acestei perioade, deoarece reuneste cele mai sexy piese, perfecte pentru o seara de Craciun sau de Anul Nou de neuitat.

De abia astept sa apara si noile colectii de toamna-iarna pe site, deoarece magazinul online are un avantaj fata de magazinele fizice: se vor gasi mai multe produse din gama Clandestine si produse in exclusivitate din Prelude. Asadar, mai jos aveti numele viitoarelor colectii si cateva poze cu preferatele mele, Winter Glam si Private Game:

Jolidon Fashion – Temptation, Love Divine, Precious, Winter Glam
Clandestine – Midnight Call, Flower Bomb, Private Game
Prelude – Allure, Winter Fairy, Goldie

Voua care va face cu ochiul?
Ce desuuri sexy ati purta pe sub outfitul de sarbatori?


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.