Pandora Prezinta Noua Colectie de Toamna 2015

Un alt anotimp, o alta colectie de bijuterii Pandora! De abia asteptam momentul acesta, deoarece vazusem un preview al colectiei in urma cu cateva luni si voiam neaparat sa v-o de indata ce aparea si in magazine. Noua colectie de toamna cuprinde bijuterii inspirate de natura, precum si de trendul heraldic actual.

 

Astfel, un regat magnific si fermecat este adus la viata prin reinterpretarea unor simboluri stravechi si a unor teme ca flora, fauna, frunzisul si penajul, reimaginate in bijuterii din argint 925 si aur de 14k, impodobite cu pietre stralucitoare si detalii filigranate. Aceste piese extraordinare, finisate manual, sunt create din materiale de cea mai inalta calitate, reprezentand contopirea mestesugului traditional cu designul modern.

 

Lansare Colectie Pandora Toamna 2015

 

Pandora Toamna 2015

 

Vedeta acestui sezon este Seria Pene Maiestuoase, care exploreaza esenta spiritului estetic al Pandora si stilurile din colectiile precedente, pentru a crea o noua fluiditate stilistica, inspirata de aripile impunatoare si de simbolismul pasarii Phoenix. “Exista un interes reinnoit in vechi povesti, care au devenit sursa inspiratiei pentru anumite parti din colectie, cu interpretari moderne ale basmelor clasice, precum si ale miturilor antice si ale legendelor”, explica Lee Antony Gray, Vice President Creative, Group Design.

 

Prezentand linii fluide care sugereaza miscarea si subliniind ideea unor bijuterii deopotriva sculpturale si jucause, noua serie este construita pe bazele bine-cunoscutei serii de pene de la Pandora si pe fascinatia recurenta a modei pentru acest motiv diafan. Realizate din argint 925 si impodobite cu pietre pave sclipitoare, penele maiestuoase ale pasarii de foc prind viata in talismanele, cerceii, inelul si pandantivul Pandora.

 

Colectie Pandora Toamna 2015 - Pene Maiestuoase 1

 

Pandora Toamna 2015 - Pene Maiestuoase 1

 

Pandora Toamna 2015 - Pene Maiestuoase 2

 

Dand senzatia unor comori mostenite, noua Serie Eleganta Atemporala de la Pandora este inspirata de bijuteriile de familie. Taieturile clasice ale pietrelor combinate cu tehnicile inovatoare ale mestesugului transmit un farmec vintage. Aceste piese rafinate aduc o nota glam tinutelor de zi sau de seara, completand un stil feminin si senzual.

 

Colectie Pandora Toamna 2015 - Eleganta Atemporala 1

 

Pandora Toamna 2015 - Eleganta Atemporala

 

Mai mult, Pandora a lansat odata cu noua colectie de toamna si un lookbook interactiv unde puteti descoperi intr-un mod deosebit noile bijuterii. Sapte bloggerite renumite din Polonia, Cehia si Romania sunt personajele principale ale lookbook-ului, femei cu varste diferite, aflate in situatii distincte si avand stiluri diferite. Cand accesati fiecare personaj din imaginile aflate in partea de jos a paginii, vor fi afisate bijuteriile pe care le poarta respectivul.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Pandora Prezinta Noua Colectie de Toamna 2015

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Aripi de Inger Sclipitoare de la Pandora

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.