Pandora Essence Collection: noi valori de urmat si purtat

Dupa ce s-a lansat colectia Pandora Essence in primavara acestui an si semnele zodiacale in vara, Pandora continua succesul Essence in acest sezon cu lansarea unei noi serii de 12 talismane simbolice, care reprezinta valorile personale, interioare, ale femeilor de pretutindeni. Pandora Essence Collection le permite femeilor sa-si exprime esenta, acel ceva interior care le caracterizeaza, reflectand cine sunt si ce isi doresc in viata.

 

 

Noua varietate de talismane finisate manual, realizate din aur, argint si pietre semipretioase, este strans legata de sinele femeii si de modul sau propriu de exprimare. Acestea reprezinta 12 valori importante: Grija, Rabdare, Convingere, Spirit pozitiv, Spiritualitate, Curiozitate, Dedicare, Generozitate, Intuitie, Creativitate, Sensibilitate si Demnitate. Acestea pot fi purtate separat sau combinate cu talismanele Essence deja existente.

 

Bratarile speciale Essence ofera, de asemenea, si o multime de posibilitati de a va schimba look-ul in functie de stare sau de stil. Puteti sa va purtati valorile fie pe bratara supla din argint 925 a colectiei sau pe bratarile din snur textil gri sau negru, fie pe noua bratara margelata, tot din argint 925.

 

 

 

Eu personal mi-as alege talismanul Rabdare; nu pentru ca m-ar ghida in viata, ci mai mult pentru ca am nevoie de cat mai multa rabdare intotdeauna. Daca ar fi sa aleg ce ma caracterizeaza din cele 12 valori mai sus mentionate, cred ca acestea ar fi sensibilitatea, grija si creativitatea.

 

Voua ce talismane vi s-ar potrivi?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Pandora Essence Collection: noi valori de urmat si purtat

  1. candrea nadia alina

    eu as alege talismanul Intuitie 😉 ma defineste pe deplin, atata vreme cat am tot felul de “presentimente” de cand ma stiu…si chiar imi sunt de folos aceste stari, ma ajuta sa ma ghidez in viata si sa fac alegeri. E si acesta un dar, cred, uneori devine “greu de purtat”, dar poate este in egala masura, si o binecuvantare.

    Reply
  2. Ioana

    Foarte frumoase talismanele şi semnificaţia lor…Dacă ar fi să aleg ceva ce-mi lipseşte, ar fi tot răbdarea. Am mare, mare nevoie de mai multă răbdare 🙂 Dacă ar fi să aleg ceva care mă caracterizează, atunci aş alege…curiozitate şi sensibilitate. Iar pentru cel mai frumos talisman, ca aspect, aş alege Spiritualitate, I love it! 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.