Pandora, Mereu In Inima Mea

E Ziua Indragostitilor, un al moment perfect pentru a-i arata celui drag noua cat de mult tinem la el. In timp ce altii fac exact asta, eu sunt single si nu prea sarbatoresc in general aceasta zi nici macar cand sunt cuplata.

 

Insa, de cand cu Pandora,  orice eveniment a devenit o ocazie numai buna pentru a alege un nou talisman pentru povestea inceputa pe bratara Pandora, asa ca nu am ratat acest moment si am dat o fuga pana la magazinul Pandora din Promenada Mall.

 

Pandora Valentine's Day

 

Talisman Pandora Valentine's Day

 

Vazusem de mai demult, in niste poze de pe net din state, daca nu ma insel, un talisman simpatic din colectia de Valentine’s Day, care mi-a atras atentia datorita culorii sale. Este vorba de talismanul In Inima Mea, un talisman in forma de inima, din argint 925 acoperit cu un strat de email lucios.

 

In catalog si pe site scrie ca emailul este de culoarea mov sau violet, insa mie mi se pare mai mult un rosu putin translucid, care bate spre mov daca il pui langa un obiect de aceasta nuanta. In orice caz, este o completare frumoasa a bratarii oricarei iubitoare de bijuterii Pandora.

 

Talisman In My Heart - Pandora

 

Talisman In Inima Mea - Pandora

 

In Inima Mea - Pandora

 

Talismanul In Inima Mea are pretul de 159 de lei si il gasiti in lantul de magazine Pandora din tara. Pentru a vedea toate talismanele din noua colectie de Valentine’s Day, intrati pe site-ul oficial Pandora.

 

Voi ce ati primit cadou de Ziua Indragostitilor?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.