O Primavara Pastelata cu Noua Colectie de Inele de la Pandora

Inspirata de frumusetea si stralucirea anotimpului de primavara, Pandora a creat o serie speciala de inele colorate si vesele, care pot fi purtate suprapuse, pentru a fi mereu in tendinte. Taieturile si slefuirile unice ale pietrelor, alaturi de maiestria formelor indraznete si a influentelor noii culturi pop, au fost combinate pentru a crea impresionanta serie de inele Picaturi Poetice din colectia de primavara 2016.

 

Reprezentand textura picaturilor de apa care danseaza pe petalele si frunzele florilor, inelele jucause suprapuse reprezinta pete de culori proaspete de primavara, sub forma unor cupole lucioase care aduc aminte de stralucirea bobocilor de flori.

 

Pandora - Seria Picaturi Poetice

 

Taieturile si slefuirile unice caracterizeaza fatetele taiate sub forma de tabla de sah, iar varfurile rotunjite ale pietrelor creeaza extra-stralucire si iluzia de adancime, astfel incat atunci cand privesti piatra, pare ca te uiti in apa. Inelele din colectia Picaturi Poetice sunt realizate din argint 925 cu pietre in diferite nuante de zirconiu cubic transparent, violet si roz, de diferite dimensiuni, precum si cu o frumoasa piatra de cristal albastru marin.

 

Aducand un dram de caldură la sofisticarea rece a argintului si adaugând chiar mai multa splendoare designului, a fost creata versiunea din aur lucios de 14k a inelului din seria Picături Poetice. Inelul are incorporata o piatra din cristal roz pudrat – o expresie delicata si feminina a primaverii.

 

Colectia Picaturi Poetice - Pandora

 

Inele Pandora - Picaturi Poetice

 

E va propun sa va jucati cu proportiile si sa combinati pastelurile de primavară prin suprapunerea inelelor preferate de la Pandora, care sunt desigur perfecte pentru a va exprima stilul si personalitatea. 😉

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.