Pronovias – 50 de ani imbracand vise

Sub conceptul “50 de ani imbracand vise”, compania de rochii de mireasa Pronovias si-a sarbatorit aniversarea de aur printr-un spectacol de moda unic, in care au fost prezentate 50 de rochii din colectiile Atelier Pronovias 2015.

 

Marele eveniment a avut loc la Barcelona la inceputul lunii mai, iar Pabellon Italiano de Barcelona a fost neincapator pentru cele peste 2.000 de persoane prezente, vedete, invitati si clientii din toata lumea, care s-au bucurat de “Fabrica de Vis a Pronovias”.

 

 

Decorul pentru acest spectacol fantastic l-a reprezentat o reproducere dupa fatada in stil Mudejar a magazinului original din Sevilla – o cladire istorica, aflata pe lista World Heritage. Fatada de lemn cu ferestrele sale transparente a avut o latime de 24,5 metri si o inaltime de 17 metri, fiind adusa la viata prin proiectiile unor imagini din arhivele firmei.

 

Noua colectie Pronovias este inspirata de lunga si infloritoarea traiectorie a companiei si introduce cateva piese complet noi. Ele includ rochii compuse din piese distincte, o colectie minunata de corsaje si fuste. Acest concept, prin care rochia este impartita in doua, ofera posibilitati nelimitate de combinatii.

 

 

 

 

 

O alta stea a colectiei o reprezinta rochiile impodobite cu bijuterii, in care broderiile cu pietre in diferite nuante ocupa un loc special. Rochia de tip bluza continua de asemenea sa ramana in tendinte, fiind una dintre piesele emblematice ale firmei. Puteti vedea mai multe modele pe site-ul www.pronovias.com.

 

Care este rochia voastra preferata din cele de mai sus?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.