Sclipiri colorate, pe bratara aranjate

Inca un pic si trece si luna aprilie… Parca ieri era inceputul anului, cand eu imi incepeam “povestea” pe propria mea bratara Pandora. Multe dintre talismane le-am primit cadou, dar eu mi-am propus sa imi aleg oricum cate unul pe luna, pe care sa vi-l prezint si voua, spunandu-va povestea din spatele lui.

 

In februarie v-am vorbit despre talismanul Carusel, care reprezinta viata mea plina de peripetii, apoi in martie va spuneam despre Sevaletul Artistului si pasiunea mea pentru culori, iar in aprilie m-am trezit ca nu am o poveste. De ce? Pentru ca talismanul acestei luni imi denota numai frumusete si stralucire.

 

 

Este vorba de charmul Minge roz-mix pave din argint, cu zirconiu cubic multicolor, iar dupa cum veti vedea in poze, nu iti trebuie un motiv anume ca sa ti-l doresti. Este de ajuns o privire ca sa te indragostesti de el, la cat de frumos straluceste.

 

 

 

Nu credeam ca va veni ziua in care imi voi alege un charm doar pentru ca e frumos, desi toate sunt superbe. Dar uite ca acesta mi-a atras atentia inca de la lansarea colectiei de primavara-vara Pandora si mi-a ramas in minte pana acum.

 

Voi cum va alegeti talismanele?

Dupa poveste sau doar dupa cum arata?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Sclipiri colorate, pe bratara aranjate

  1. Mariana Toba

    ai o bratara atat de deosebita 🙂 fiecare reprezinta ceva,iar impreuna creaza o bijuterie speciala 🙂 dar am impresia ca va trebui sa incepi sa lucrezi la a2a cat de curand,asa-i?:)

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.