Showroom Murmur


Noul showroom Murmur si-a deschis portile special pentru aceasta perioada, exclusiv pentru femeile indraznete care doresc să aiba parte de o experienta unica intr-un decor ce trezeste simturile amortite de cotidian si dorinta erotica din sufletul fiecarei femei de a fi fantezia persoanei iubite.

In aceasta saptamana Murmur a pregatit o surpriza clientelor, si anume: toate fetele care achizitioneaza ceva de la ei vor primi un bilet cu un numar pentru a-si trece numele. Pe 23 seara se va extrage numarul norocos care va castiga o rochie Murmur pentru o tinuta de Revelion.

Murmur este brand-ul unui designer tanar, Andreea Badala, care are in spate o experienta demna de invidiat, avand sansa sa lucreze pentru nume celebre ca Richard Nicoll, Emilio de la Morena, Tata-Naka, Venera Arapu si Alexander McQueen, dupa terminarea studiilor la London College of Fashion.

Showroom-ul se afla pe strada Icoanei nr. 75, deschis intre 10:00-19:00 pana pe 23 decembrie. Programari pentru vizite peste orele stabilite se fac la nr. de telefon 0744 023 355.

Aici puteti vedea piesele pe care le gasesti in showroom si ce a mai ramas disponibil: https://www.facebook.com/pages/Murmur/203855956301668.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.