Sneak Peek: Colectia de Primavara-Vara 2016 de la Pandora

Asa cum probabil ati vazut deja pe pagina mea de Facebook, saptamana trecuta a avut loc lansarea colectiei de primavara-vara 2016 de la Pandora. 😀 Evenimentul a avut loc la Galeria Galateca, intr-o atmosfera speciala, unde am putut descoperi noile bijuterii feminine create de Pandora: designuri moderne si rafinate, inspirate de unicitatea femeilor, de legaturile pretioase ale familiei, precum si de frumusetea florilor de primavara.

 

Lansare Colectia de Primavara-Vara 2016 Pandora

 

Lansare Pandora Colectia de Primavara-Vara 2016

 

Incepand din 1982 – odata cu deschiderea unui mic magazin de bijuterii in Copenhaga, Danemarca – Pandora s-a dezvoltat constant si continuu, devenind unul dintre cele mai importante si mai iubite branduri de bijuterii din intreaga lume, recunoscut pentru produse de cea mai inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile.

 

Fiecare piesa Pandora beneficiaza de grija si atentie la detalii, din momentul primei schite de design si pana cand bijuteria paraseste atelierul de productie. Iar rezultatul consta in extraordinara varietate de talismane, bratari, inele, cercei si coliere din universul Pandora – simboluri pentru momentele de neuitat ale vietii, perfecte pentru a exprima personalitatea si stilul fiecarei femei.

 

Preview Colectia de Primavara-Vara 2016 Pandora 1

 

Preview Colectia de Primavara-Vara 2016 Pandora 2

 

Preview Colectia de Primavara-Vara 2016 Pandora 3

 

Preview Colectia de Primavara-Vara 2016 Pandora 4

 

Iar noile colectii pentru primavara si vara acestui an nu duc nici ele lipsa de talismane superbe, ce va vor completa atat bratara, cat si povestea voastra. Dar mai multe despre acestea va voi dezvalui in curand, intr-un alt articol pe blog. 😉

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.