SuperJeans of Sweden va invita la concurs!

Don’t Worry, Be Super! Incet, incet vine si primavara, dupa o iarna friguroasa, asa ca haideti sa o incepem alaturi de cei de la SuperJeans! De ce? Va dau doua motive foarte bune:

 

Motivul 1. In luna februarie, reducerile de pana la 70% la jeans si bluze va asteapta online si in magazinul de pe Calea Victoriei nr. 25. Veti gasi jeans la 149 lei, bluze la 59 lei si multe alte oferte. Le puteti vedea pe toate aici.

 

Motivul 2. De 8 Martie, puteti castiga o pereche de jeans SuperJeans of Sweden, in valoare de 400 lei, daca va inscrieti la concursul “Incearca jeansii cu efect de Push-Up!”. Cum? Alegeti si probati jeansii vostri favoriti in magazinul SuperJeans din Bucuresti si apoi lasati-i pe cei de la SuperJeans sa va fotografieze in ei (doar jeansii sau tot corpul, cum doriti voi).

 

Concurs SuperJeans - Push-up jeans

 

Toate pozele inscrise in concurs vor aparea pe pagina de Facebook SuperJeans. Pe 8 martie, de Ziua Femeii, persoana care are cele mai multe like-uri la poza inscrisa in concurs va castiga perechea de jeans aleasa de aceasta. Simplu, nu?

 

BONUS: Cei de la SuperJeans vor alege si poza lor preferata din cele inscrise si vor mai acorda CADOU o alta pereche de jeans, in valoare de 400 lei, norocoasei care i-a vizitat si a probat jeansii skinny de la SuperJeans of Sweden.

 

Perioada de desfasurare a concursului este 9 februarie – 1 martie 2015. Pe 8 martie 2015 se anunta castigatoarea. Succes!

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “SuperJeans of Sweden va invita la concurs!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.