SuperPantofi pentru SuperFemei

Cred ca v-am mai spus cat de mult imi plac intalnirile in genul girls night out. Ei bine, saptamana trecuta am avut parte de o adevarata seara intre fete! “Vinovatele” acestei intalniri au fost Claudia si Denisa, cele din spatele conceptului SuperPantofi.ro, care m-au invitat alaturi de inca 5 bloggerite la o discutie despre pantofi, desigur.

Totul s-a petrecut intr-o cafenea tare draga mie, Lente & Cafea, unde pret de cateva ore am vorbit, ne-am hlizit si am facut poze. Asa am reusit sa ma revad cu Jules, Sabina si Mona, si am avut ocazia sa le cunosc mai bine pe Andreea si Ancuta.


Dar hai sa vorbim despre pantofi! Fetele si-au ales fie pantofi office cu toc inalt, fie casual cu platforma, negre sau colorate. Eu mi-am ales sandalele Neon Touch de la SuperPantofi.ro, intr-o combinatie de culori exact asa cum imi place, nuante calde si electrice in acelasi timp. Daca va plac ii gasiti aici la pret redus. 😉


Si acum am o mica surpriza pentru voi: am la dispoztie 3 cupoane de 30 de lei fiecare, pe care as vrea sa vi le ofer voua. Daca va intereseaza si daca vreti unul dintre ele, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce v-ar placea sa va cumparati de pe magazinul online SuperPantofi.ro.

Atentie: cupoanele pot fi folosite doar pentru pantofii care nu au deja o reducere aplicata si sunt valabile pana vineri, 17 august, inclusiv. Primele 3 persoane care imi spun ca-si doresc cupoanele, le primesc. 😉


Lots of love,
Aleka Sarah.

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “SuperPantofi pentru SuperFemei

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.