Teatru de umbre :D

Sala de lectura, ceainaria cea magica de pe Calea Victoriei, va invita miercuri, 29 aprilie, incepand cu ora 19:00 la o premiera cu totul speciala. Sacontala este un spectacol de teatru de umbre, pus in scena de Fundatia Magic Art, in colaborare cu Teatrul ACT.

Scenariu: Svetlana Sauciuc (dupa un text de Kalidasa)
Regie: Sabina Arsenie
Actori-papusari: Sabina Arsenie, Gabriel Arsenie, Tinela Patrut
Povestitor: Svetlana Sauciuc
Scenograf: Tinela Patrut
Teatrul de umbre este un procedeu rar folosit in spectacole, ale carui origini pot fi gasite in spatiul oriental. Genul acesta de teatru e considerat stra-stra-strabunicul desenelor animate.

Intrarea este 10 Ron. Pentru o desfasurare prietenoasa a spectacolului sunteti rugati sa veniti incepand cu ora 18:15-18:30, altminteri riscati sa ramaneti fara ceiuc si sigur nu vreti asta!

Pentru rezervari, sunati la numarul 0724 360 755.
Sala de lectura, proaspat intoarsa din vacanta, va asteapta!

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Teatru de umbre :D

 1. Onuk

  Sala de lectura multumeste pentru sustinere si te asteapta cu mare drag la siiingurul teatru de umbra din oras. Saaau la obisnuitul ceai si praji!

  :*

  Reply
 2. sarah

  do you remember the apollo earrings giveaway from leah sakellarides on joanna’s blog a few weeks ago?! well leah is giving away another beautiful piece this week on my blog, macaroni club! she is so talented, and so sweet to do this! i’d like to invite you to come visit macaroni club, and if you like this piece of leah’s, sign up to win it!
  xo… sarah

  Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.