Tee’rrific friends!

In caz ca nu v-ati prins din titlu, acest articol e despre prieteni, acei oameni care sunt mereu pe langa tine, pe care nu poti sa-i ignori, dar nici sa admiti ca ii placi. 🙂 Ce ne leaga, in afara de miile de intalniri la cafea, de discutiile in contradictoriu, dar si de hohotele de ras-plans? Un tricou Lee Cooper!

Imediat dupa evenimentul Lee Cooper, eu si Jules ne-am gandit sa facem ceva diferit cu tricourile primite. Sedintele foto pot fi cateodata plictisitoare cand le faci de una singura si, in special, cand nu are cine sa te faca sa razi. Asa ca ideea noastra a venit la tanc odata cu tricourile noastre identice.


Mi-a placut foarte mult acest t-shirt de cand l-am vazut in showroom-ul Lee Cooper. Adica ce nu ti-ar putea placea la el? Designul e funky si contine steagul UK, bufnite, fluturi, veverite si pasari; si o cromatica interesanta. Modelul este unul lejer, iar materialul e chiar foarte confortabil. Personal, prefer sa port acest gen de tricou cu jeans cat mai simpli si sa accesorizez mai mult tinuta.

Credit foto: Jully.

Diferenta de la cer la pamant intre mine si Jules, nu neaparat in ceea ce priveste outfit-urile, cat personalitatile noastre puternice. E bine totusi ca, din cand in cand, mai apare ceva ce ne demonstreaza de ce suntem prietene. Daca vreti sa vedeti si varianta ei de poveste, dati click aici. 😉


Lots of love,
Aleka Sarah.

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Tee’rrific friends!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.