Tie cum iti plac blugii?

Banuiesc ca majoritatea ati intuit cam pe ce stil merg eu de obicei cand vine vorba de fashion. Dar pun pariu ca nu stiti cat de indragostita sunt de blugi. Skinny, bootcut sau pur si simplu fit, sunt innebunita dupa ei! Sa nu mai vorbesc de camasile in stilul boyfriend’s shirt sau de gecile din denim cu aplicatii metalice.

Asa ca va dati seama ce bucuroasa am fost cand am colaborat cu SuperJeans.ro pentru postarea cu rochia din denim. Pe langa aceasta, am remarcat foarte multe modele de blugi cand am mers intr-o zi la sediul Super Jeans si m-am atasat instant de site-ul lor si de fata simpatica din spatele acestuia, Teodora Teican. Teo e genul de persoana care are rabdare sa-ti povesteasca in detaliu despre istoria lor, despre brandurile pe care le detin si despre cultura denimului in general.

Tot draga de Teo a avut interesul si rabdarea de a-mi lua un interviu pentru blogul Super Jeans, de care are zilnic mare grija. Despre ce am vorbit oare? Despre pasiunea mea pentru denim, evident! Dar mai multe puteti citi singurele aici: http://blog.superjeans.ro/2012/10/interviul-de-marti-cu-aleka-sarah-vladareanu/.

Un alt motiv pentru care intru de placere pe SuperJeans.ro este brandul suedez Cheap Monday, ce si-a lansat de curand o noua colectie de skinny jeans. Colectia lor pentru toamna-iarna aduce un stil neconventional foarte cool, ce transpune stilul tipic scandinavic in finisajele si efectele folosite pentru blugii skinny, cat si in culorile si motivele imprimate.


In cazul in care nu ati auzit pana acum de acest brand, Cheap Monday a luat fiinta in anul 2000, undeva prin suburbiile Stockholm-ului, pe vremea aceea numindu-se “Weekend”, deoarece era deschis doar sambata si duminica. Datorita selectiei bune de haine, magazinul s-a extins apoi in centrul orasului, in ziua de azi ajungand sa fie prezent in peste 28 de tari iubitoare de jeans.

Mai multe piese Cheap Monday puteti gasi pe www.SuperJeans.ro, iar daca veti comanda in perioada aceasta un produs din noua colectie, veti avea parte si de un mic cadou.

Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Tie cum iti plac blugii?

  1. Pingback: Sunshine Sarah – SuperJeans, acum si offline!Sunshine Sarah

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.