Un sfert de secol intr-un carusel colorat

Mai tineti minte cand va ceream sfatul pe pagina de Facebook Sunshine Sarah in legatura cu ce talisman Pandora sa aleg luna aceasta, care sa simbolizeze implinirea frumoasei varste de 25 de ani? De asemenea, mai tineti minte cand va spuneam aici ca nu ma astept sa primesc cine stie ce cadou de Valentine’s Day?

 

 

 

Ei bine, in primul rand, vreau sa va multumesc foarte mult pentru toate propunerile voastre. Dupa multe ore petrecute cu nasul in catalogul Pandora, am ales intr-un final talismanul Carusel. De ce? Pentru ca viata mea pana acum a fost ca un carusel colorat dintr-un parc de distractii. M-am urcat in el in prima mea zi de existenta si am asteptat sa vad ce va urma, unde ma va duce.

 

Mi-aduc aminte ca prima oara cand m-am dat intr-un carusel adevarat aveam doar cativa anisori si nici bine nu ma pusesem pe calutul de lemn, ca in secunda doi dupa ce a pornit caruselul eu am cazut, picand lata la pamant. M-am speriat si cred ca am si plans un pic, apoi am zis ca mai vreau o data. Asa e si in viata, ne lovim de multe ori de diverse probleme, dar nu renuntam niciodata.

 

 

Si daca tot a fost ziua mea, printre cadourile primite se aflau si trei talismane absolut superbe – doua de la nimeni altul decat prietenul meu, iar unul de la fratii lui. De ce doua intr-un singur cadou? Pot sa dezbat pe acest subiect toata ziua, dar prefer sa cred ca s-a gandit si la faptul ca venea Ziua Indragostitilor. Este vorba de talismanul Arborele Familiei si de clipsul Solaris, iar semnificatiile acestora cred ca vorbesc de la sine.

 

 

 

De la fratii lui am primit talismanul cu Turnul Eiffel, ca sa imi aduca mereu aminte de tara mea preferata, Franta. Sunt sigura ca de fapt sora lui a venit cu aceasta idee, deoarece si ea are multe amintiri frumoase din vacanta petrecuta in Paris. De abia astept sa mai vad si eu o data acest oras minunat!

 

 

Si uite asa bratara mea incepe sa prinda contur, chiar mai repede decat ma asteptam, adunand povesti si amintiri frumoase cu fiecare talisman nou adaugat la colectie.

Voi v-ati inceput frumoasa poveste Pandora?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Un sfert de secol intr-un carusel colorat

  1. Cristina Matei

    Superbe talismanele! De când am văzut postarea ta Pandora, ador produsele lor! Dar…din păcate nu am nimic de la ei. Sper ca într-o bună zi să-mi iau sau să primesc așa ceva 🙂
    Să le poți sănătoasă și să aduni cât mai multe talismane! :*

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.