Zaza Boutique: Primavara in tonuri de lalele!


Primavara aduce o noua colectie disponibila pe www.zazaboutique.ro. Tendinta promovata in acest sezon este a femeii discrete, diafane, seducatoare, careia ii place sa suprinda prin combinatii creative, nu prin opulenta. Liniile sunt clasice, drepte, dar diferenta o face fluiditatea materialului sau imprimeurile deosebite.

Aveti mai jos cateva tinute care mi-au atras atentia…

Noul sezon propune bluze si camasi ce au la baza croiala clasica, dar cu detalii moderne in tendintele sezonului. Rochia pe linii retro, dar cu croiala creativa, ce face din aceasta un articol purtabil intr-o zi de birou sau pentru un eveniment special. Colectia completa o gasiti exclusiv online pe www.zazaboutique.ro alaturi de cele ale tinerilor designeri romani, precum Handmade My Love, La Mode Toujours, La Chatterie, Bubbles, Oana Calin, Hira Design si Hira Kids sau Sunt O Poseta.


Personal mi-au placut foarte mult cerceii de mai jos, din colectia de accesorii tricotate sau crosetate semnate atelier44. Simpatici, nu? 🙂


Si pentru ca e luna femeii, Zaza Boutique are o surpriza pentru clientele sale: la toate comenzile lansate in luna martie acestea vor primi cadou o brosa unicat Zazzy si numarul curent al revistei Shopping Report.

Lots of love, 
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.