Arome dulci in miez de noapte…

Inca o zi de luni, ceea ce inseamna ca a inceput o noua saptamana. Insa gandul mi-a ramas la lunea trecuta, una din putinele astfel de zile in care am reusit sa ma bucur de cateva ore pline de relaxare. Si nu oricum, ci alaturi de prietene si o sticla de Baileys, bautura mea preferata.

 

Odata cu inceputul facultatii am dat desigur si de gustul petrecerilor si al noptilor nedormite, pline de dans si voie buna. Nu cred ca a existat party sau iesire intre fete fara acest “ingredient”. De petrecerile de anul nou nici nu mai vorbesc! Prima bautura de pe lista de cumparaturi a fost intotdeauna Baileys.

 

 

De anul acesta ar trebui sa fiu insa mai atenta la rafturi, deoarece Baileys Irish Cream are o noua infatisare, mult mai eleganta si feminina, si n-as vrea sa o pierd din vizor cand voi merge sa fac cumparaturile pentru petrecerea de Revelion. Asadar, noua sticla este mai inalta, fiind inscriptionata cu simbolul brandului – “dublu B”.

 

Daca acum cativa ani nu stiam unde sa pun sticla in frigider, cu noul design, Baileys isi gaseste locul perfect pe usa frigiderului, fiind mult mai adaptat stilului de viata al femeilor moderne. Astfel, prin frumusetea, eleganta si supletea sa, noua infatisare pune cu adevarat in valoare feminitatea brandului.

 

 

Eu de abia astept sa vina Craciunul si Anul Nou, pentru a-mi umple din nou frigiderul cu acest lichior aromat! Nu ma criticati prea dur, sunt sigura ca si voi aveti o bautura preferata si de abia astept sa-mi spuneti care este. 🙂

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.