Castiga o vacanta in viitor cu noile ambalaje Danone KISS!

Vara aceasta, Danone si noul pahar de iaurt KISS va ofera sansa unei mini vacante inedite la Futuroscope, unul dintre cele mai populare parcuri de distractii din Franta si unic in Europa. Ce va asteapta acolo? Aventura, distractie, experiente multimedia pentru toate gusturile si varstele!

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa va descarcati pe telefonul mobil aplicatia Danone Kiss din Google Play sau AppStore, sa cumparati un produs Danone inclus in concurs, pana pe 27 iunie, si sa introduceti numarul si data bonului fiscal in formularul dedicat. Astfel, veti intra in tragerea la sorti pentru marele premiu: o excursie pentru doua persoane in Franta, la parcul viitorului, Futuroscope.

 

Danone KISS

 

In plus, daca scanati noul pahar Danone cu ajutorul aplicatiei, in magazine sau online, si completati formularul cu datele voastre de contact, veti fi inscris automat in tragerea la sorti pentru una din cele 30 de bratari inteligente, Fitbit Flex Activity and Sleep oferite zilnic. Bratara Fitbit Flex Activity and Sleep va inregistreaza pasii, distanta si caloriile arse pe tot parcursul zilei, noaptea va urmareste calitatea somnului, iar dimineata va trezeste intr-un mod silentios, pentru ca voi sa va bucurati de o vara relaxata.

 

Cu un nume sugestiv, ce deriva din sintagma “Keep It Simple & Safe”, noul pahar KISS beneficiaza de un format deosebit, unic pe piata din Romania, brevetat de Danone. Paharul are o baza rotunda care il face mai prietenos si mai usor de folosit, astfel incat sa puteti savura iaurtul pana la ultima lingurita. Cu un design ergonomic, atractiv si colorat, fiecare iaurt Danone are de acum o culoare specifica pentru a fi mai usor de identificat la raft.

 

Premii concurs Danone KISS

 

Produsele participante la concurs sunt produsele Danone in noul pahar KISS, respectiv toate variantele de iaurt din gamele: Danone Natural, Activia, Danone Delicios, Danonino, Cremosso si Danone Disney. Pentru mai multe detalii despre aplicatie si despre premiile oferite, puteti accesa pagina oficiala a concursului sau pagina de Facebook Danone.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.