Coca-Cola POP-UP STORE va asteapta in Piata Universitatii

In anul 1915, Coca-Cola provoca producatorii de sticla din Statele Unite sa conceapa o “sticla distinctiva, care sa poata fi recunoscuta printr-o simpla atingere, pe intuneric, sau chiar daca este sparta in bucati”. Un secol mai tarziu, sarbatorim sticla Contur Coca-Cola, un adevarat simbol al culturii pop, printr-o experienta completa – Coca-Cola POP-UP STORE.

Astfel, in perioada 18 – 24 iunie, fanii brandului Coca-Cola vor avea ocazia sa-si imbogateasca colectiile, achizitionand obiecte si accesorii veritabile din lumea Coca-Cola, precum si sa-si personalizeze sticle Coca-Cola cu propriile fotografii sau sa se bucure de zonele de relaxare, unde atmosfera va fi intretinuta de DJ locali cunoscuti. In plus, ei vor putea admira expozitia Second Life, ce prezinta sticle Coca-Cola reimaginate de cei mai originali fani.

Coca-Cola POP-UP STORE 1

Sticla personalizata Coca Cola

Sub sloganul “Orasul tau a stiut mereu reteta fericirii”, curtea Muzeului Municipiului Bucuresti gazduieste o expozitie de imagini din istoria Coca-Cola, facand parte din experienta Coca-Cola POP-UP STORE. Tot aici, pe 18, 20 si 21 iunie, trecatorii sau vizitatorii care se vor simti inspirati de expozitia Second Life vor putea participa la ateliere de pictat pe sticle Coca-Cola.

Mai mult, sambata, 20 iunie, incepand cu ora 19:30, Coca-Cola le va oferi bucurestenilor un moment unic de fericire, si anume concertul Deliei. Artista ii va incanta pe ascultatori cu cele mai cunoscute melodii ale sale.

Coca-Cola POP-UP STORE 2

Amplasat in Piata Universitatii, Coca-Cola POP-UP STORE va fi deschis pentru public in fiecare zi din perioada 18 – 24 iunie, intre orele 10:00 si 21:00.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.