Cu o masa buna, construim impreuna: Habitat for Humanity Menu @ Brioche Doree

Stiti ca-mi plac faptele bune si oamenii cu suflet mare, asa ca nu am cum sa nu va povestesc despre o cafenea pe care sunt sigura ca o cunoasteti, care s-a alaturat partenerilor responsabili sociali, care vin in intampinarea clientilor cu oportunitati de implicare in comunitate. Este vorba de Brioche Doree, care impreuna cu Habitat for Humanity Romania, lanseaza Habitat for Humanity Menu, un meniu prin care lantul de cafenele sprijina viziunea asociatiei, o lume in care toti oamenii au posibilitatea sa locuiasca decent.

Astfel, 50% din vanzarile meniului “Habitat for Humanity Menu” din perioada 20 mai – 31 decembrie 2015 vor fi donate pentru constructia si renovarea locuintelor pentru familii sarace. Acesta este alcatuit dintr-un sandvis de pui, o tarta cu zmeura, fructe de padure sau capsuni si un cappucino, si costa 25 de lei. Produsul se gaseste in toate cafenelele Brioche Doree din Bucuresti.

Campanie Habitat for Humanity Menu

Sunt sigura ca ati auzit si de Habitat for Humanity Romania pana acum, dar daca nu, aflati ca este una dintre cele mai importante organizatii din Romania in domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume in care toti oamenii au un loc decent in care sa traiasca. Din 1996 construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin cele sapte filiale ale sale din Beius, Cluj, Radauti, Comanesti, Cumpana si Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane sa aiba un loc decent in care sa traiasca, prin constructii de case si reabilitari, si alte 20.000 prin programele de preventie si raspuns la dezastre. La nivel international, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 800.000 de locuinte pentru 4 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul.

Habitat for Humanity Menu - Brioche Doree

Eu va recomand ca atunci cand iesiti in oras la o cafea sau o gustare alaturi de prietenii vostri, sa mergeti la cea mai apropiata cafenea Brioche Doree si sa alegeti meniul Habitat for Humanity, pentru a contribui si voi la o viata mai buna pentru copiii si parintii care locuiesc in saracie.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.