Cum sa faci un copil fericit…

Astazi va voi spune o mica poveste…

 

A fost odata ca niciodata o lume fermecata, plina de culoare, zane bune si animale jucause. Aici traiau regele Gullgosse si frumoasa lui fiica, printesa Klara. Desi stapaneau regatul impreuna si aveau tot ce isi puteau dori, Klara era mereu in cautarea fericirii.

 

Intr-o buna zi, printesa a ajuns la usa mea. Oare ce voia?

 

 

Atat Klara, cat si celelalte personaje de basm sunt mai mult decat simple jucarii de plus. Sunt niste super-eroi! Acestea dau glas dorintelor copiilor din tarile aflate in curs de dezvoltare si ii ajuta sa isi urmeze visele. Si cum orice super-erou are o misiune importanta, ele isi doresc ca fiecare copil sa aiba acces la educatie pentru a avea sansa unui bun inceput in viata.

 

Dar pentru asta au nevoie si de ajutorul vostru! Fiti si voi super-eroi si povestiti lumii intregi despre Campania Jucariilor de Plus: pentru fiecare jucarie de plus sau carte de povesti cumparate din magazinul IKEA in perioada 3 noiembrie 2013 – 4 ianuarie 2014, IKEA Foundation doneaza un euro pentru educatia copiilor.

 

 

Campania a luat nastere in 2003, iar pana in momentul de fata fundatia caritabila IKEA Foundation a donat 57 milioane de euro catre UNICEF si Salvati Copiii, ajutand peste 10 milioane de copii din 45 de tari sa aiba acces la educatie. In Romania a fost sustinut proiectul dezvoltat de Salvati Copiii: Sanse egale pentru toti copiii, intr-o societate fara discriminare, ce beneficiza de o sponsorizare de 1,5 milioane de euro din partea IKEA Foundation.

 

Ce ziceti, veti fi si voi super-eroi alaturi de mine si Klara?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Cum sa faci un copil fericit…

  1. Mariana Toba

    sigur ca da! cumparam mereu cate o jucarica sau plusica de la ikea si mereu ne bucuram stiind ca ajutam si alti copii,deci bucuria e dubla:D

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.