Eu ii sustin! Dar voi?

Inca putin si Jocurile Olimpice 2012 de la Londra vor lua sfarsit. Trebuie sa recunosc ca in afara de  ceremonia de deschidere, nu am apucat sa vad prea mult din competitii sau din performantele tarilor participante. Aceleasi scuze: munca multa, timp insuficient, oboseala. Totusi m-am mobilizat macar cat sa ma interesez online despre cine si ce a castigat. M-au dezamagit, ca de obicei, unele comentarii ale oamenilor din televiziune, care probabil considera ca a fi sportiv e doar o simpla joaca.

Dar ca si olimpicii nostri, nu m-am lasat descurajata. Ba mai mult, ma bucur sa vad ca sportivii prezenti la aceasta editie a Jocurilor Olimpice au parte de sustinerea a mai multor oameni si, de asemenea, a mai multor companii. Cu totii trebuie sa vedem faptele asa cum sunt; statul roman nu mi se pare ca ar mai avea vreo treaba cu sustinerea sportului si chiar e nevoie de bani ca delegatia Romaniei sa nu intampine probleme financiare cat timp se desfasoara competitia.

Un lucru care m-a bucurat enorm a fost vestea anuntata de Gerovital. Stiam de anul trecut ca Gerovital sustine echipa de gimnastica a Romaniei, prin oferirea a 1% din vanzarile marcii. Nici anul acesta nu s-a lasat mai prejos, devenind sponsor principal al echipei noastre olimpice.

Gerovital se implica iarasi direct in sustinerea echipei, printr-o noua campanie – “Aur, argint si un bronz perfect” – directionand 1% din vanzarea produselor din gama Gerovital Sun in perioada perioada 1 iunie – 12 august 2012 catre pregatirea echipei nationale pentru aceasta importanta competitie. Mai mult, achizitionarea produselor Gerovital Sun vapoate aduce medalii de aur si de argint. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul Sun.Gerovital.ro si sa va inscrieti codul promotional.


Iar daca vreti ca minutatii nostri sportivi sa vada si sa simta sustinerea noastra, Gerovital a creat o aplicatie pe Facebook care ne permite sa cream mesaje de incurajare pentru acestia. Sau daca nu va incanta Facebook, nu cred ca Gerovital s-ar supara daca le-ati lasa pe profilul de Twitter mesajele pe care doriti sa le vada sportivii nostri.

Mi se pare oricum ca sustinerea si incurajarea se manifesta in mod reciproc. Noi ii sustinem ca sa ajunga acolo si sa devina olimpici, iar ei ne ofera sansa de a le arata tuturor ca Romania poate mai mult, ca avem cu ce ne lauda. Asa ca haideti sa-i sustinem impreuna, daca altii n-o fac! Ce ziceti?

Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.