Fit For Summer!

Fii fit la plaja cu ajutorul programului Summer Shape
by B.Energy Body & Mind Fitness
Vara aceasta vei arata minunat iar oglinda, plaja si costumul de baie iti vor deveni cei mai buni prieteni in scurt timp, cu ajutorul noului program Summer Shape, lansat de B.Energy Body & Mind Fitness.


Summer Shape: 35% reducere la abonamentele de 12 sedinte de fitness
Toata vara beneficiezi de 35% reducere la abonamentele de 12 sedinte de fitness (127 lei in loc de 195 lei). Noile programe, special concepute pentru zonele ce au cea mai mare nevoie de tonifiere, includ:
Summer body – exercitii ce ajuta la tonifierea generala a trupului
Summer fit – combina exercitii concepute pentru tonifierea abdomenului si a bratelor
Knock out butt! – miscari energice care au ca rezultat tonifierea feselor si picioare
Orarul este construit astfel incat in fiecare zi sa poti beneficia de cel putin una dintre clasele special concepute pentru vara.  

Summer Shape: 15% reducere la toate tratamentele estetice
Cu programul Summer Shape beneficiezi si de 15% reducere la toate tratamentele estetice. Specialistii www.benergy.ro recomanda pentru vara masajele anticelulitice, drenajul limfatic si manichiura semipermanenta, cea din urma fiind perfecta pentru calatorii, ignorand cu succes agresiunile apei, ale soarelui si nisipului asupra lacului colorat de unghii.

Reducerea este valabila in orice interval orar, fara sa uitam ca zilnic, in timpul Happy Hour (intre orele 12:00-15:00), reducerea la toate tratamentele estetice este de 20%.

Summer Shape: 15% reducere la consultatiile pe nutritie
Si pentru ca tabloul de energie & sanatate sa fie complet, programul conceput pentru vara include si 15% reducere la consultatiile de nutritie (76 leiin loc de 90 lei/ sedinta de consiliere). Astfel, medicul nutritionist poate fi elementul-cheie in drumul catre obtinerea siluetei de vis. Perseverenta ta, competenta si experianta doctorului, combinate cu profesionalismul si energia incredibila a instructorilor de fitness, vor duce fara indoiala catre rezultatul mult dorit.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.