FotoHub – ceai, vinil si fotografie

Dragilor, in cazul in care sunteti mai patriote si preferati Dragobetele in locul Valentine’s Day, va anunt ca ii puteti oferi acum celui drag o fotografie cu voi doi ce va rezista o vesnicie. Este vorba de un portret realizat prin ambrotipie – tehnica de pionierat in fotografie care creaza un obiect fotografic unicat prin impresionarea unui strat de argint pur pe suport metalic sau sticla.

 

Nici nu credeam ca mai exista asa ceva la noi, dar se pare ca m-am inselat. La invitatia Laurei Mihailescu, am intrat in lumea ambrotipiei, unde specialistii in fotografie – Stefan Dinu, Alex Spineanu si Iulian Chiculita – mi-au povestit secretele acestei tehnici.

 

Vreti sa vedeti cum arat eu pe sticla, vazuta prin ochii unui strat fin de argint? ūüôā

 

 

Unde puteti face rost de un asemenea portret? In noul spatiu dedicat fotografiei, un nou punct de referinta pe harta locurilor interesante din Bucuresti, si anume FotoHub. Iar daca vreti sa-i faceti o surpriza frumoasa partenerului vostru, aflati ca puteti beneficia de o oferta speciala pana pe 24 februarie: 3 portrete pe sticla la 150 lei. Acest pret este pentru fotografiile de dimensiuni mici (10×13), dar oferta e valabila si pentru dimensiunile mai mari.

 

 

Conceptul de hub este unul deja foarte cunoscut, insa FotoHub este un spatiu adresat in primul rand pasionatilor de fotografie de calitate. Caracterul foto este dat de biblioteca tematica bogata si cu volume atent selectionate, de expozitiile permanente de fotografie si instalatii fotografice dar si de caracterul semi-deschis al atelierului de fotografie clasica si alternativa Allkimik, care functioneaza in acelasi spatiu.

 

Mansarda din Centrul Vechi, mai exact de pe Calea Victoriei nr. 16-20 (Pasajul Villacrosse), este foarte spatioasa, insa intima in acelasi timp, iar pe langa tehnicile de fotografie clasica si alternative pe care le ofera atelierul Allkimik, spatiul ofera inclusiv un mic loc de joaca pentru copii, o zona de relaxare cu instrumente muzicale, Wii, hamac si creioane colorate, o zona pentru mici evenimente, precum si facilitatile unei mici ceainarii.

 

 

La FotoHub muzica se asculta de pe vinil, se pot servi bauturi si ceaiuri naturale sau se poate citi in liniste o carte din biblioteca. Tot aici vei avea ocazia si participi la workshopuri, targuri, proiectii, print swaps si alte evenimente ce vor fi anuntate pe pagina oficiala de Facebook FotoHub.

 

Ati mai fost in vizita la FotoHub pana acum?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ‚ô•

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.