Frumusetea vine din interior

Zilele trecute s-a lansat oficial BeautyMaker.ro, o platforma de responsabilitate sociala a Beauty Water Q10 Romania. Acest site vrea sa fie fapt o platforma pentru campania “Frumusetea vine din interior”, o initiativa Beauty Water Q10, prin intermediul careia se doreste promovarea ideii de frumusete naturala, sustinuta de un stil de viata sanatos.

 

Pentru acelea dintre voi care nu stiu ce este Beauty Water Q10, aceasta este considerata prima bautura pentru frumusete de pe piata din Romania. Este mai exact o bautura wellness care asigura necesarul zilnic de coenzima Q10 si il suplimenteaza pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandata).

 

De asemenea, aceasta dispune de inovatoarea forma solubila a coenzimei Q10, care presupune cresterea nivelului de absorbtie si actiune asupra ridurilor, dar si incetinirea procesului de imbatranire, in general.

 

 

De ce va spun toate acestea? Deoarece printre colaboratorii BeautyMaker.ro ma numar si eu, alaturi de multi alti specialisti in beauty, nutritionisti si antrenori de sport, si mi se pare o initiativa destul de interesanta.

 

Trebuie sa intelegem si sa ii facem si pe altii sa inteleaga ca nu doar produsele de ingrijire fac o femeie frumoasa, ci la fel de importante sunt si alimentatia, hidratarea si sportul. Iar BeautyMaker.ro va deveni o resursa pentru persoanele care vor sa isi mentina frumusetea intr-un mod natural si sanatos.

 

Voi cum va mentineti in forma?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Frumusetea vine din interior

  1. asteri

    pai..exact ce zici si tu..sport,alimentatie,o gandire pozitiva,sanatoasa….mens sana in corpore sano!!atat de simplu….dar lucrurile simple(aparent) sunt cele mai grele(de fapt)…pt unii..eu si aplic ce zic,nu e doar teorie si vb pe hartie:)

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.