Grand Cinema & More redefineste experienta cinematografica cu sala Ultra

Grand Cinema & More a relansat zilele trecute Grand Ultra, prima sala de cinema din Romania care ofera o experienta cinematografica completa si memorabila. Aceasta este conceputa in asa fel incat sa ofere un grad unic de confort si design, fiind dotata cu cel mai lat ecran de cinema din Romania – 22.5 m, design black box si revolutionarul sistem Dolby Atmos. Toate aceste elemente fac din Grand Ultra destinatia perfecta pentru pasionatii de film.

 

In sala Ultra, Grand Cinema & More aduce, in premiera pentru Romania, sistemul audio Dolby Atmos, folosit la scara larga de catre producatorii de la Hollywood. Platforma Atmos este cea mai noua tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan pana la 128 de obiecte audio independente. Sistemul revolutionar permite atat pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui in functie de actiunea filmului, oferind o ambianta sonora de un realism care iti taie respiratia.

 

Simona Manea - Grand Cinema

 

O atentie speciala a fost acordata si ecranului de tip “silver screen”, cu forma concava, ideal pentru o experienta vizuala optima. Atat culoarea argintie, cat si textura si forma, sunt special alese pentru a oferi spectatorilor o calitate exceptionala a imaginii. La randul sau, designul black box al salii creeaza un ambient perfect pentru vizionare. Peretii si scaunele inchise la culoare ajuta cinefilii sa patrunda in actiunea filmului, in timp ce fotoliile primitoare si spatiul generos dintre randuri desavarsesc experienta cinematografica Grand Ultra, transformand-o intr-una memorabila.

 

Noua sala de cinema beneficiaza si de dublu proiector 4K cu capacitate 3D si HFR, fiind singura sala din Romania care detine aceasta solutie inedita chiar si pentru filmele 3D. Tehnologia asigura o imagine de exceptie, un contrast perfect si o luminozitate superioara, astfel incat filmele devin mai vii si mai dinamice.

 

Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri si este locul perfect pentru pasionatii de film care cauta experiente cinematografice impresionante, captivante si copleșitoare. Acestea vor putea fi traite odata cu difuzarea unor filme precum “Insurgent”, “The Avengers: Age of Ultron”, “Pixar’s Inside Out”, “Terminator: Genesys”, “Mad Max: Fury Road”, “Mission: Impossible – Rogue Nation”, “Spy”, “Tomorrowland” sau “San Andreas”.

 

Sala Grand Ultra

 

Sala Grand Ultra

 

Eu am avut ocazia sa vad noul film Avengers in versiunea 3D in aceasta sala si tot ce pot spune este “WOW!”. Imagine perfecta, sunet surround perfect, scaune mai mult decat comode – cam asta va asteapta in noua sala Ultra.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.