Grand Combo – un Studio 54 al zilelor noastre

Grand Combo este spatiul premium de divertisment din Baneasa Shopping City care a fost a fost inaugurat oficial zilele trecute in cadrul unei fabuloase petreceri. Inspirat de stralucirea faimosului club Studio 54, Grand Combo ofera divertisment personalizat, combinand atractii dintre cele mai variate si palpitante, de la bowling, la peretele de catarat, sau simulatoarele F1.

Petrecerea de deschidere a fost perfecta, oferind un mix interesant de vintage si contemporan. In timp ce unii invitati se jucau bowling sau biliard, ascultand melodii celebre mixate de 3 dintre cei mai in voga DJ romani – Fouchat, Bogdan si Never Over, altii se puteau delecta cu meniul special conceput de chefii de la Combo Diner, restaurant cu un aspect cu totul aparte, inspirat din designul anilor ’50.

Mi-a placut sa vad ca exista diversitate, Grand Combo oferind destul de multe activitati interesante, precum o masa de Shuffleboard, console Xbox in zona de gaming si in Lounge Booths sau simulatoare auto, la care era efectiv mereu coada.

Per total a fost o petrecere reusita si deja ma gandesc cum sa fac sa-mi serbez ziua de nastere acolo, deoarece sigur ar iesi bestial.

Voi ati fost la Grand Combo pana acum?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.