Help Net a deschis o noua farmacie-concept

Cred ca toate ati fost cel putin o data in mall-ul Promenada sau cel putin ati auzit de el. Ei bine, acesta dispune de o singura farmacie momentan, care a starnit probabil multe intrebari in mintea celor care ii treceau pragul. Avand numele Famacia scris in litere mari la intrare, iti dai seama ca este vorba de fapt de o farmacie Help Net de abia dupa ce intri.

 

Aceea a fost prima farmacie-concept deschisa in Romania de catre Help Net, fiind o abordare unica a modului in care serviciile specializate farmaceutice sunt aduse in fata clientilor: o locatie ce combina spiritul farmaciilor de alta data cu profesionalismul de astazi al farmacistilor Help Net si cu modernitatea unui portofoliu de produse complex si bine structurat.

 

 

 

 

Zilele trecute Help Net a deschis si un al doilea concept store in centrul Bucurestiului, in zona Dorobanti. Prin Farmacia se doreste readucerea in strada a spatiului in care pacientii isi gasesc echilibrul si remediul, si care imbina traditia farmaceutica cu elementele de noutate prezente in cultura Help Net.

 

Capturand esenta de farmacie transmisa din generatie in generatie, farmacia-concept din Radu Beller nr. 8 ii invita pe clienti sa descopere produse de calitate si sfaturi de incredere.

 

Mie imi place foarte mult cum arata aceasta farmacie. Voua nu?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Help Net a deschis o noua farmacie-concept

 1. Andreea

  In farmacie (Farmacia sau oricare alta) intra pacienti, indiferent de necesitățile lor, nicidecum clienți!
  Cred ca trebuie sa fii farmacist sau doctor ca sa intelegi cu adevarat diferenta.

  Reply
  1. Aleka Sarah Post author

   Nu cred ca ma pot numi pacient daca merg la farmacie sa-mi cumpar un balsam de buze, crema de fata sau fond de ten. Eu una ma consider client. Si am prieteni farmacisti si medici care nu considera orice client al farmaciei si pacient. Pacient = persoana bolnava care se gaseste in tratamentul unui medic, considerat in raport cu acesta.

   Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.