Hilmi Medical Center

Avand-o pe mama medic, rar ajung sa vizitez spitale sau clinici din motive medicale, iar din acest motiv am tendinta sa ezit cand vine vorba de asa ceva. Totusi, ziilele trecute am aflat de o noua clinica privata, Hilmi Medical Center. Sub deviza “Meriti tot ce e mai bun”, aceasta se pare ca ofera o gama extinsa de servicii medicale si analize de laborator. 

Hilmi Medical Center acopera multe ramuri, precum ginecologie, pediatrie, dermatologie, medicina interna, medicina de familie, medicina muncii, reumatologie, ortopedie, ORL oftalmologie, chirurgie generala, gastroenterologie, endocrinologie, neurologie, psihologie si psihiatrie. 

Eu m-am programat de curand la ei pentru un tratament cosmetic la oferta: tratament facial complet de curatare si o sedinta de ultrasunete, la care voi primi si 30% reducere la tratamentele viitoare.

Din cate am vazut au mereu promotii noi, cele mai recente fiind la cosmetica, ginecologie (include examinare ginecologica, examen Babes Papanicolau, examen microscopic secretii vaginale + intrepretare analize) si la setul complet de analize (colesterol total, uree serica, TGO, TGP, calciu total seric, creatinina serica, VSH, hemoleucograma completa, glicemie).

Profesionalism, comfort si accesibilitate… Totul suna bine, dar va promit ca voi reveni cu pareri personale dupa tratament. 😉


Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.