Imparte o Coca-Cola cu cei dragi!

Banuiesc ca ati vazut peste tot, in ultima vreme, sticle Coca-Cola personalizate. Si nu oricum, ci poate chiar cu numele vostru! Pentru prima oara in istoria brandului, Coca-Cola le ofera logo-ul consumatorilor sai si ii indeamna sa ii suprinda pe cei dragi oferindu-le o sticla de Coca-Cola cu numele lor.

Astfel, in noua campanie Imparte o Coca-Cola, cele mai populare 150 de nume romanesti inlocuiesc emblematicul logo al brandului, pana la jumatatea lunii iulie. Cum eu nu am un nume prea comun, echipa din spatele acestei campanii a fost mai mult decat draguta si mi-a oferit cateva doze personalizate dupa bunul plac. In acest mod am reusit sa impart o Coca-Cola cu mai multe persoane apropiate mie.


Dar campania Coca-Cola nu s-a oprit aici, ci a organizat un eveniment cu totul aparte: o petrecere surpriza pentru unul dintre cei mai infocati fani, Mihaela Padure. Ca parte din campania Imparte o Coca-Cola, brandul a rasplatit fidelitatea unuia dintre cei mai activi fani de pe pagina de Facebook, oferindu-i o experienta unica si ocazia sa imparta o Coca-Cola cu cei mai buni prieteni, intr-un mod inedit.


Surpriza pregatita pentru Mihaela a inclus un zbor cu elicopterul deasupra capitalei si o petrecere surpriza alaturi de prieteni si colegi. Petrecerea a fost gazduita de Dani Otil, iar seara de neuitat a Mihaelei a inclus si un concert live Vita de Vie, formatia preferata a acesteia. Mai mult, timp de doua saptamani, celebrul semn publicitar Coca-Cola din Piata Romana va purta numele Mihaela.


Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu tare mi-as fi dorit sa fi fost in locul ei. Petrecerea in sine a fost grozava, iar experienta ei sigur a fost una extraordinara.

Voi v-ati gasit numele pe sticlele de Coca-Cola din magazine?
Cum vi se pare ideea campaniei?


Lots of love,
Aleka Sarah.

5 Comentarii

Spune-ti parerea

5 thoughts on “Imparte o Coca-Cola cu cei dragi!

 1. Larisa Duță

  Nu sunt o consumatoare a sucurilor accidulate, așa că nu beau nici Coca Cola, însă pot să afirm că a fost o foarte bună strategie de marketing inscripționarea dozelor/sticlelor și că au reușit să facă o zi din viața unei persoane de neuitat. 🙂

  Reply
 2. Beauty by COCO

  Campania mi s-a parut super interesanta, foarte bine gantita te face sa te simti aproape de brand atunci cand ai ceva personalizat.
  Eu nu mi-am gasit eticheta cu numele meu evident :)))) dar asta mi se intampla de fiecare data:)) m-am obisnuit.
  In schimb am luat sticle pentru toata familia si cativa prieteni. Au fost tare incantati si vor pastra cu siguranta produsele multa vreme. 🙂

  Reply
 3. Pingback: Sunshine Sarah – Multumiri pentru o vara frumoasa!Sunshine Sarah

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.