Incearca noua gama Napolact BIO!

Undeva in inima Ardealului, departe de agitatia urbana, poluare si stres, o serie de ferme atent selectionate de Napolact au grija sa colecteze lapte de cea mai buna calitate. Noua gama Napolact BIO vine in intampinarea celor care vor sa ia cele mai bune decizii pentru sanatatea lor si a celor dragi. Lapte, iaurt, sana sau chefir, produsele Napolact din gama BIO provin din lapte ecologic pur din inima Ardealului, un lapte care isi pastrează toate calitatile daruite de natura.

 

In special in contextul in care organismul nostru este supus zilnic unui ritm de viata agitat, trebuie sa acordam o mai mare importanta alegerilor alimentare si avem nevoie de certitudinea unor produse sanatoase.

 

Lansare Napolact BIO

 

Cele 14 ferme ecologice din Ardeal de la care se face recoltarea laptelui Napolact sunt amplasate in zone ferite de orice sursa de poluare respectand normele legslatiei in vigoare, astfel incat aerul, apa si solul sa fie nealterate. Certificarile obtinute atesta faptul ca laptele ecologic provine de la animale crescute in conditii naturale, hranite si ele la randul lor cu mancare bio. Nici vorba de aditivi, antibiotice sau alte substante chimice.

 

Astfel, Napolact invita consumatorii sa faca o alegere BIO, sa savureze gustul bogat al laptelui ecologic in variantele: lapte cu 1,5% grasime si 3,8% grasime, iaurt natural cu 3,8% grasime, iaurt de baut cu 2,8% grasime, sana cu 3,5% grasime si chefir cu 3,5% grasime.

 

Voi ati incercat aceste noi produse lactate?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Incearca noua gama Napolact BIO!

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » 04 – 10 iunie – Saptamana in Social Media

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.