Inghetata La Strada va invita intr-o calatorie imaginara delicioasa

Inspirata din fascinanta si sofisticata lume a modei, brandul La Strada este un “fashion icon” al inghetatei, ce incapsuleaza spiritul strazilor italiene. Desi gama sa de arome este ca o colectie de haine cu diverse imprimeuri inspirate de ingredientele sale autentice, secretul care se ascunde in spatele acestui look spectaculos al inghetatei La Strada il reprezinta ingredientele ce stau la baza retetelor sale desevarsite.

 

Pentru a intelege de ce este La Strada o inghetata atat de buna, noua campanie LA STRADA. TASTE THE WORLD ne invita cu mult stil intr-o calatorie imaginara catre tinuturile exotice si insorite ale Madagascarului, Indiei si Californiei, locurile de unde sunt aduse vanilia, mango si fisticul, ingredientele celor 3 sortimente de inghetata care sunt vedetele brandului La Strada.

 

La Strada Mango

 

India este originea celui mai bun mango din lume. Il regasim in proportie de 45% in sorbetul La Strasa Mango. Cu un gust delicios de racoritor, contemporan, sorbetul de mango iese in evidenta atat prin look-ul neconventional, cat si prin gustul autentic de mango proaspat, care va va transpune in atmosfera fascinanta a Indiei.

 

La Strada Mango

 

La Strada Vanilla

 

Indepartatul Madagascar este taramul celei mai pure si cautate pastai de vanilie de Bourbon. Cu inghetata La Strada Vanilla, putem simti fiorul exotic de safari si refacem in minte drumul parcurs de cea mai buna vanilie de la origine si pana la noi. Cu o textura delicata si un gust inconfundabil, inghetata de vanilie va ramane mereu o piesa atemporala printre arome.

 

La Strada Vanilla

 

La Strada Pistachio

 

Cel mai intens fistic, adus din insorita Californie, desavarseste gustul inghetatei La Strada Pistachio si va invita sa simtiti freamatul si vibratia Americii. Cu un gust unic si un stil original, aceasta inghetata este o sursa eterna de inspiratie pentru adevaratii trendsetters.

 

La Strada Pistachio

 

Delicioasa colectie de inghetate si sorbeturi La Strada este comletata de multe alte arome deosebite si gusturi autentice. Curiozitatea celor care o incearca va fi pe deplin rasplatita de arome precum: Strawberry, Blackcurrant, Yoghurt & Cherry, Dark Belgian Chocolate, Caramel, Mint & Swiss Chocolate, Hazelnut, Cappucino, Lemon & Lime, Pear, Butter Toffee si Tiramisu.

 

Voua ce sortiment de inghetata va place cel mai mult?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Inghetata La Strada va invita intr-o calatorie imaginara delicioasa

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.