Joi se lanseaza calendarul #SuperFete din Social Media 2012

Da, ati citit bine! Joi, 26 ianuarie, incepand cu ora 18:30, are loc lansarea calendarului pe care l-ati asteptat cu totii. Unde? In spatiul expozitional al F64 din Unirii 45.


Elena Ciric, Cristina Chipurici, Lavinia Biberi, Iuliana Manea sau Sabina Cornovac se numara printre cele 12 #SuperFete din Social Media alaturi de care am pozat pentru acest minunat calendar sustinut de Activia cu #obiceiurisanatoase, o initiativă criserb.com.
Trebuie sa ii multumesc, in primul rand, lui Cristi Serb pentru idee (puteti urmari povestea calendarului aici), prietenei mele Raluca Muresan pentru ca m-a propus, lui Marian Tanase pentru make-up, Gett’s Salons pentru hairstyle, Alex Conu pentru fotografii, si, desigur, Elenei Ciric pentru organizare, lui Razvan Baciu pentru making-of si Activia cu ale sale Obiceiuri Sanatoase. De asemenea, va multumesc si voua, prieteni, cunostinte, cititori si juriu, pentru ca m-ati votat!
Pe mine ma stiti deja destul de bine, asa ca veniti maine la 18:30 la F64 sa le cunoasteti si pe restul fetelor! Avem si pagina de event, daca vreti sa va laudati pe Facebook.Lots of love,
Aleka Sarah.

P.S.: Daca vreti sa aflati cum puteti intra in posesia calendarului, urmariti blogul lui Cristi Serb sau hashtagul #SuperFete pe Twitter. 😉

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Joi se lanseaza calendarul #SuperFete din Social Media 2012

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.