Magia Craciunului in mijlocul verii

In AFI Palace Cotroceni, vizitatorii s-au bucurat de magia Craciunului in luna ce tocmai a trecut, in cadrul campaniei “Christmas in July”. Toata luna iulie a fost dedicata bucuriei si cadourilor, fiind pregatite mai multe surprize si evenimente tematice pentru toti vizitatorii mall-ului.

 

AFI si-a propus sa aduca Craciunul de doua ori in acest an si sa-l sarbatoreasca intr-un mod inedit. Astfel, chiar langa patinoarul din mall se putea vedea resedinta de vara a lui Mos Craciun, unde copiii au fost invitati la o sesiune de gatit si decorat turta dulce, cu sprijinul Electrolux, care s-a incheiat cu o tombola in care cei mici au putut castiga jucariile mult visate.

 

 

Mai mult decat atat, vizitatorii AFI Palace Cotroceni s-au putut bucura de petrecerea tematica hawaiiana, in care ajutoarele lui Mos Craciun, dansatoarele hawaiiene, si coktailurile Sprizzero pe baza de prosecco au incins atmosfera. In toata aceasta perioada, mall-ul a fost aranjat cu decoratiuni deosebite de iarna, adaptate insa sezonului estival.

 

Pentru iubitorii de shopping, “Christmas in July” a insemnat oferte si preturi speciale in majoritatea magazinelor, cumparaturile de peste 200 ron fiind rasplatite cu alte discount-uri semnificative.

 

 

Campania s-a incheiat festiv cu un concert sustinut de catre Stefan Banica Jr., care a cantat atat melodiile sale dedicate Craciunului, cat si multe altele, toate apreciate de catre public. De asemenea, pentru a reproduce atmosfera de iarna, zapada nu a lipsit din decorul concertului, fiind realizata cu ajutorul tunurilor speciale amplasate in zona patinoarului.

 

 

Mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti gasi pe www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.