Mainile inteligente se aduna la Wagner Maison de la Porcelaine


Intre 9 si 13 decembrie 2011, portile atelierului de portelanuri pictate manual Wagner – Maison de la Porcelaine din str. Dr. Staicovici 19, se deschid pentru una dintre cele mai frumoase invitatii la deschiderea sezonului de cumparaturi de iarna: „Maini inteligente”, un eveniment-creuzet care gazduieste timp de 5 zile alaturi de brandul Wagner Arte Frumoase si Povesti unele dintre cele mai frumoase cadouri de sezon.

Designeri de nisa, artisti tineri si branduri excentrice ale gusturilor fine – Kristina Dragomir (palarii si accesorii), Iuliana Vilsan (pictura si grafica), Portobello (creatii vestimentare), Nalia Varam (incaltaminte), Dadoo (aranjamente florale), Ana Wagner (pictura pe portelan si grafica) si Privileg Catering (arta culinara), vor prezenta, pe parcursul celor 5 zile de inceput de decembrie, la Wagner – Maison de la Porcelaine, varfuri de colectie, obiecte de alint, produse de rasfat.

Pentru cele 5 zile ale „Mainilor inteligente”, Wagner Arte Frumoase si Povesti a pregatit o colectie speciala de iarna: „Povesti cu zapada” – globuri si clopotei din portelan pictati manual, intr-o cromatica hibernala, „Bijuterii de seara” – inele, pandante, bratari din portelan fin, innobilat cu aur, platina pura, pietre semipretioase, cristale, „Visul ceaiului” – obiecte de portelan, destinate servirii ceaiului, decorate printr-o tehnica mixta de imprimerie si pictura manuala, „Paretare” – obiecte din portelan, cu motive lucrate manual inspirate din vechile tesaturi ale caselor taranesti. Vor fi incluse in prezentare si obiecte ale colectiilor anterioare la preturi speciale.

Ce parere aveti de acest eveniment?
Eu personal de abia astept sa vad colectia de iarna de la Wagner!
^.^

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.