Movie time: Guardians of the Galaxy

La invitatia Forum Film, am avut placerea sa merg aseara la avanpremiera filmului Guardians of the Galaxy, in cadrul Cinema City din AFI Palace Cotroceni. Mi-a placut foarte mult, motiv pentru care habar n-am de unde sa incep. Nu as vrea sa fiu spoiler si sa va dau prea multe detalii despre film, deoarece chiar merita sa va duceti si voi sa-l vedeti la cinema.

 

In caz ca nu stiati, echipa de eroi Gardienii Galaxiei a fost creata in 1969 de Arnold Drake si Gene Colan, conceptul lor stand la baza acestui film epic de actiune. M-am bucurat sa vad ca Marvel a pastrat atat anvergura si actiunea, cat si umorul benzilor desenate, la fel cum s-a intamplat si cu The Avengers.

 

Personajele principale nu sunt eroi, ci un grup de proscrisi si inadaptati, care ajung sa se cunoasca in inchisoare. In general, sunt un grup de egoisti si de persoane interesate numai de sine, dar cu toate acestea, sunt aruncati impreuna in lupta pentru salvarea intregii galaxii, fiind obligati sa formeze o echipa.

 

 

Peter Quill (Chris Pratt) este un aventurier interstelar, care a fost rapit de pe pamant la o varsta frageda. Gamora (Zoe Saldana) este o orfana dintr-o lume extraterestra, care fost crescuta de misteriosul Thanos sa devina arma perfecta. Drax (Dave Bautista), o adevarata bruta, are o vendeta personala impotriva lui Ronan, care i-a ucis familia.

 

Rocket (Bradley Cooper) este un mercenar si vanator de recompense, a carui expertiza cu armele si in lupta il fac un razboinic formidabil, desi este un raton vorbitor, modificat genetic si perfectionat cibernetic. Groot (Vin Diesel) descinde dintr-o rasa de flora umblatoare si seamana cu un copac receptiv la senzatii, dovedindu-se on aliat valoros si un prieten loial.

 

 

 

In timpul filmului imi tot ziceam: “Peter este clar personajul meu preferat… Ba nu, Rocket… Ba nu, Groot!” si tot asa. Pana la final, nu am putut sa ma decid la doar unul singur, ci la toti cinci. Cred ca este imposibil sa ti se faca drag numai de unul.

 

 

Ah, si partea cea mai buna: Gardienii Galaxiei o sa va dea o pofta imensa de dans. Asa cum va spuneam si aici, filmul este plin cu muzica anilor ’70, care mi-a dat un vibe asa de fain si optimist, incat am plecat spre casa dansand. Abia astept sa-mi spuneti daca si voua vi s-a intamplat la fel!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Movie time: Guardians of the Galaxy

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Movie Time: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.