Movie time: Into the Woods

In primul rand, trebuie sa va spun ca filmul nu este ceea ce pare din trailer. Daca acolo arata doar ca o productie amuzanta marca Disney cu si despre niste basme clasice, va propun sa vedeti tot filmul inainte de a-l critica, deoarece o sa va uimeasca. Puteti vedea trailer-ul aici.

 

Into the Woods reprezinta o reinterpretare moderna a mai multor povesti indragite, fiind intrepatrunse mai multe fire narative si explorandu-se consecintele dorintelor fiecarui personaj. Daca stiti deja piesa de teatru semnata de compozitorul Stephen Sondheim (castigator a multe premii Tony, Grammy si Oscar) si de James Lapine (castigator al premiului Tony), care a scris si scenariul, e posibil sa aveti deja o idee cam cum ar fi si ecranizarea sa.

 

Afis - In inima padurii

 

Robert Marshall, regizor apreciat al musical-ului premiat cu Oscar “Chicago” si al filmului Disney “Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi”, a decis sa regizeze acest musical magic, distributia sa de exceptie cuprinzand nume precum: Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Johnny Depp, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone, Tracey Ullman, Christine Baranski, MacKenzie Mauzy si Bill Magnussen.

 

In mare, acest musical plin de umor si emotie urmareste clasicele basme cu Cenusareasa, Scufita Rosie si Lupul cel Rau, Jack si vrejul de fasole si Rapunzel, legate intr-o poveste originala care ii include pe Brutar si Sotia lui, dorinta lor de a avea un copil si interactiunea cu Vrajitoarea, care a aruncat un blestem asupra lor.

 

Dupa spusele producatorului Marc Platt: “Povestea contine o metafora despre viata si pierdere, parinti si copii, si despre modul in care repetam pacatele tatilor nostri sau alegem o alta cale. Acea metafora este relevanta pentru aproape toata lumea, tineri si batrani deopotriva. Cand iei toate aceste elemente si le integrezi in spunerea de basme cu muzica si comedie, primesti o experienta cinematografica minunata.”

 

Into the Woods

 

Into the Woods

 

Into the Woods

 

Into the Woods

 

Dupa ce am vazut filmul la cinema aseara, tind sa fiu de acord cu Marc Platt. “In inima padurii” este un altfel de film Disney, care, pe scurt, te invata ca viata si realitatea nu sunt ca in basme, ca de multe ori ce ne dorim nu este ceea ce vrem cu adevarat si ca e posibil sa nu avem mereu parte de happy end-ul mult dorit de noi.

 

Filmul “Into the Woods” este distribuit de Forum Film Romania si il puteti vedea incepand de astazi in cinematografe, fiind proiectat exclusiv in Bucuresti.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.