Multumiri pentru o vara frumoasa!

Ca blogger, ajung sa colaborez cu multe agentii de PR pentru diversele campanii initiate de acestea pentru clientii lor. Cu unele lucrez de ani buni, iar cu altele de abia ce am facut cunostinta, dar asta nu schimba faptul ca-mi aleg campaniile foarte atent.

 

Cel mai important detaliu: trebuie sa-mi placa ideea si brand-ul. Pe locul doi, dar aproape la fel de important: seriozitatea oamenilor din cadrul respectivelor agentii. Poate sa-mi placa o agentie, dar daca persoana care ia legatura cu mine se poarta incontinuu superficial, atunci experienta nu va fi una tocmai placuta.

 

 

Una din campaniile care mi-au ramas intiparite atat in minte, cat si in suflet este Share a Coca-Cola, realizata de McCann PR. Pe langa faptul ca persoana care m-a informat de fiecare data despre noutatile clientilor sai este mai mult decat prietenoasa si atenta, campania mi s-a parut ca a avut un mare succes printre romani.

 

Si cum altfel sa se termine aceasta, daca nu cu o serie de multumiri – din partea lor, dar si din partea mea, pentru micile bucurii pe care m-au ajutat sa le fac prietenilor mei.

 

 

Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc si celorlalte agentii cu care am colaborat pana acum, pentru campaniile interesante si pline de inspiratie in care m-au inclus si pe care le-am sustinut cu mare drag.

Va las acum cu un video simpatic realizat de McCann PR special pentru mine, cu o parte din momentele frumoase petrecute alaturi de prietenii mei vara aceasta.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Multumiri pentru o vara frumoasa!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.