O Portie Zdravana de Ras cu Niste Femei de 30+

Ador comedia! Fie ca e vorba de filme sau teatru, fie de viata reala, imi plac la nebunie momentele in care ceva sau cineva ma face sa rad in hohote. De ce? Pentru ca iubesc sa rad. Dar cel mai mult imi place cand, dupa ce vad un film haios sau o piesa de teatru comica, invat ceva nou sau imi aduc aminte de cateva lucruri pe care incepusem sa le trec cu vederea de ceva vreme, fara sa imi dau seama.

 

Asa s-a intamplat si cu piesa “30+” de Laura Shaine Cunningham, dupa ce am vazut-o la Godot saptamana trecuta. Si nu oricand, ci chiar in seara dintre ani. Care ani? Ai mei, desigur. 😀 In ajun de 27 de anisori, am mers impreuna cu o gasca de fete vesele si pline de viata, la fel ca mine, sa vedem “30+”. Unele ne apropiem vertiginos de 30 de ani, altele si-au schimbat deja prefixul, dar, ca personajele de pe scena, niciuna nu lasa un numar sau greselile sale din trecut sa-i dicteze viata.

 

Piesa-teatru-30+-Laura-Shaine-Cunningham-1

 

Piesa-teatru-30+-Laura-Shaine-Cunningham-2

 

Piesa-teatru-30+-Laura-Shaine-Cunningham-4

 

Dar sa va povestesc putin… In piesa este vorba de sase prietene care se revad dupa mai multa vreme cu ocazia unui baby shower organizat pentru una din ele. Personajele sunt cum nu se poate mai diferite unul de celalalt, insa fiecare este conturat foarte bine, iar pana la final ajungi sa le afli povestea si dramele prin care trec. Pe scurt, veti avea parte de mult umor, amintiri, destainuiri si bautura. “30+” este o piesa de teatru la care este imposibil sa nu radeti cu gura pana la urechi si sigur veti pleca de acolo intrebandu-va ce personaj sunteti voi.

 

Eu una m-am regasit in fiecare din cele sase personaje feminine de pe scena: rabdatoarea si intelegatoarea Jessie, vesela si aventuriera Nina, copilaroasa si optimista Lisbeth, dramatica si nehotarata Sue Carol, realista si materialista Martha, fericita si implinita Claire.

 

Piesa-teatru-30+-Laura-Shaine-Cunningham-7

 

Piesa-teatru-30+-Laura-Shaine-Cunningham-5

 

Piesa-teatru-30+-Laura-Shaine-Cunningham-6

 

Mai multe nu vreau sa va spun, pentru ca ar fi dragut sa aflati restul povestii pe 25 februarie sau 9 martie, la Godot. Piesa “30+” este regizata de Alexandru Bogdan, iar rolurile sunt interpretate de Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea, Dana Rogoz si Andreea Mateiu. Va recomand sa va rezervati biletele inca de pe acum, deoarece am auzit ca se dau destul de repede. Pretul unui bilet este de 40 de lei si inainte de spectacol puteti comanda ceva bun din meniul Godot.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.