Obiceiuri Sanatoase

Ca tot v-am vorbit toata luna despre calendarul in care am aparut, vreau sa v-o prezint pe Ruxa, una din ambasadoarele campaniei Obiceiuri Sanatoase de la Activia, care a facut un scurt interviu cu mine, postat in exclusivitate la ea pe blog:

Aleka Vlădăreanu: “merg la teatru sau operă în fiecare săptămână”

În calendar, Aleka recomandă râsul ca obicei sănătos: Primul obicei sănătos pe lista mea este râsul; pentru mine e foarte simplu, deoarece până şi soarele şi căldura lui mă fac să râd. Mi-am propus acum caţiva ani să fiu mereu cu zâmbetul pe buze, iar această decizie m-a făcut să devin mai ambiţioasă şi puternică în tot ceea ce fac.
Nu ştiu dacă frigul crâncen de zilele astea are, pentru ea, acelaşi efect cu soarele si căldura lui, dar, special pentru voi, am întrebat şi am aflat că Aleka preferă Activia cu musli şi căpşuni şi are şi obiceiuri sănătoase ce ţin de inimă, minte şi literatură: 
Ceea ce-mi place să fac adesea, pentru a mă recrea sau a mă calma, este să citesc puţin Shakespeare în engleză în timp ce beau niste ceai rooibos cu măr şi scorţisoară sau negru cu vanilie; de cele mai multe ori se întâmplă să ascult şi muzica clasică sau smooth jazz în surdină. De asemenea, mi-am propus de ceva timp ca în fiecare săptămână să merg cel puţin la o piesă de teatru, la operă sau la un recital clasic, iar până acum m-am ţinut de cuvânt.

Ei bine, gerul asta mi-a oferit o mare raceala si m-a cam rapus la pat, asa ca zilele astea nu am prea zambit, si nici de iesit n-am iesit. But I’m not giving up! 🙂 

Voi ce obiceiuri sanatoase aveti?
Lots of love, 
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.